Aegishjalmur, poznatiji i kao šlem strahopoštovanja (straha) je jedan od najmoćnijih simbola zaštite koji su stari Vikinzi koristili kako bi izbegli povrede i istovremeno osigurali pobedu na bojnom polju. Osnovno značenje ovog simbola jeste “ uterivanje straha” protivniku, ali je verovatno mnogo bitnije verovanje da osobi koja ga nosi on zapravo pomaže da savlada strah u svom umu, odnosno telu. Kao što smo ranije pomenuli, stari ratnici su ga najčešće nosili preko čela, ili iscrtavali krvlju, a danas je ovaj simbol jedna od najpopularnijih tetovaža i talismana širom sveta (posebno u Skandinavskim zemljama). (izvor: simboli.rs)

Novčanik za kreditne kartice sadrži 6 džepova za kreditne kartice. U svaki džep može da se ubaci i 2 kartice, pa tako ukupan broj kartica koje novčanik prihvata može biti i 12. 

Novčanik je u celosti izrađen od ručno bojene biljno štavljene kože - goveđeg vrata. Na novčanik je utisnut vikinški simbol Aegishjalmur

Kartice prikazane na slici su samo radi ilustracije i sa futrolom ne dobijate vozačku dozvolu (ni druge kartice) : )

Novčanik je dostupan i u drugim bojama: zelena, kesten, antilop, teget, narandžasta...

Dimenzije zatvorenog novčanika: 7 cm x 10 cm x 1,5 cm.

Sertifikat starih zanata sa poslednje slike nije na prodaju, već smo ga postavili samo kao dokaz umeća proizvođača novčanika :)

Usled različitih podešavanja monitora, boje na vašеm monitoru mogu odstupati od stvarnih boja proizvoda.

Za više kupljenih artikala poštarinu plaćate samo jednom, tako da Vam preporučujemo da pogledate i ostale naše predmete.

Ocenite proizvod

Važno: HTML se ne prevodi!
   Loš           Dobar

Aegishjlamur crveni novčanik/futrola za kreditne kartice - ručni rad

  • Proizvođač: Triballi
  • Šifra proizvoda:0301_01_AE
  • Raspoloživost:Na zalihi
  • 1.500,00din.


Oznake: crveni novčanik, kožni novčanik, futrola za kartice, crvena futrola za kartice, Aegishjalmur, vikinški simbol