Muški novčanik je izrađen ručno tradicionalnom tehnologijom starog zanata od kvalitetne goveđe kože. Bojen je ručno prirodnim bojama za kožu talijanske proizvodnje. Sadrži jednu pregradu za novčanice i šest pregrada za kartice (mada se u svaku pregradu mogu staviti po dve kartice). Na novčanik je tehnikom hladnog otiska otisnut grb Nemanjića i nakon toga novčanik je ofarban ručno.

Ukoliko umesto ove kestenasto braon boje želite novčanik u nekoj drugoj boji, slobodno nas kontaktirajte, obzirom da Vam novčanik možemo izraditi i u zelenoj, crvenoj, bordo ili maslinasto zelenoj (antilop) boji.

Mana ovog novčanika je njegova trajnost, obzirom da se neće iscepati nakon mesec-dva dana nošenja, pa će izostati razlog za kupovinu novog radi praćenja modnih trendova (ali Vas to ne sprečava da isti takav poklonite nekoj dragoj osobi). Jedan korisnik se također požalio da je prilično tanak, pa ga ponekad ne oseti u džepu i primoran je uvek ga puniti većom količinom novca.

Na novčaniku je tehnikom hladnog otiska utisnut grb Nemanjića - dvoglavi orao. .


Dimenzije zatvorenog novčanika: 10 cm x 9 cm.

Usled različitih podešavanja monitora, boje na vašеm monitoru mogu odstupati od stvarnih boja proizvoda.

Za više kupljenih artikala poštarinu plaćate samo jednom, tako da Vam preporučujemo da pogledate i ostale naše predmete.

Ocenite proizvod

Važno: HTML se ne prevodi!
   Loš           Dobar

Kožni novčanik sa grbom Nemanjića - ručni rad

  • Proizvođač: Triballi
  • Šifra proizvoda:MN-113-NM
  • Raspoloživost:Na zalihi
  • 2.500,00din.


Oznake: novčanik, koža, prirodna koža, ručni rad, muški kožni novčanik, ručno bojeni novčanik, braon kožni novčanik, braon novčanik, grb Nemanjića, Dvoglavi Orao