Simbolika svinja se razlikuje u različitim kulturama i religijama. U ranim kulturama, kao što je egipćanska, svinja je smatrana simbolom plodnosti i bogatstva. Često je prinošena boginji Izis, koja je bila boginja plodnosti.

U drevnoj kineskoj kulturi svinja je simbol muškosti, snage i plodnosti. Jenda je i od životinja kineskog horoskopa, prema kojem se smatra simbolom iskrenosti, poštenja i odlučnosti.

Stari Grci su svinje žrtvovali božanstvima koja su bila povezana sa poljoprivredom (Demeter, Ares, Gaia) kako bi zaštitili svoje useve i osigurali plodnu godinu.

Indijanska plemena su povezivali svinju sa nadolazećim kišama i u tom kontekstu ona se povezuje sa obiljem, plodnošću i bogatstvom.

Svinja je takođe i simbol sreće. Ukoliko Vam je potrebno više sreće u finansijskom smislu, ova svinja bi Vam mogla doneti napredak :)

Privesak je u celini izrađen od 100% prirodne kože. Punjen je sunđerom što mu daje trodimenzionalnost i mekoću.

Dimenzije priveska su: 6 x 6 cm.

Usled različitih podešavanja monitora, boje na vašеm monitoru mogu odstupati od stvarnih boja proizvoda.

Sertifikat starog zanata sa poslednje slike nije na prodaju. On je tu samo kao potvrda našeg umeća : )

Za više kupljenih artikala poštarinu plaćate samo jednom, tako da Vam preporučujemo da pogledate i ostale naše predmete.

Ocenite proizvod

Važno: HTML se ne prevodi!
   Loš           Dobar

Roze prase kožni privesak za ključeve - 002

  • Proizvođač: Triballi
  • Šifra proizvoda:0020-002-03
  • Raspoloživost:Na zalihi
  • 400,00din.


Oznake: kožni privesak za ključeve, prase, privesak životinjica, privesak prase, simbol bogatstva, simbol plodnosti, privesak svinja, svinja