Rune su nastale u drugom veku pre nove ere među nordijskim narodima na severu Evrope, a predstavljaju, zapravo slova starog alfabeta, koja su oduvek bila povezana sa magijskim i proročkim značenjima.

ALGIZ – Runa Zaštite i Prilika

Značenje: Zaštita. Sigurno utočište. Prilika za rast. Brzo napredovanje.

Karakteristike: Algiz ilustruje rogove losa, ali i na biljku šaš. Neki smatraju da označava prste na dlanu ispruženom u zaštitnom stavu. Samim tim ovo je runa koja se vezuje za moć zaštite a u spiritualnom smislu simbolizuje dostizanje božanskog. Ukazuje na uspeh kroz napor u potrazi, traganje ili druge slične poduhvate. Kao što drvo bora brzo raste, tako će se i šeme odnosno putokazi brzo razviti. Kao oštra biljka šaš, zaštićen ste od napada. Upozorenja i oprez će biti vodiči. Mudrost, vizija i jasan um će pomoći postizanju cilja.

Iako je staza ispred Vas posuta opasnošću, nemate razloga za strah jer je moć snage u Vama. Bićete sigurni sve dok niste nemarni. Algiz označava povoljo vreme za riskantne poduhvate, samo pod uslovom da su sve stvari formirane na čvrstim osnovama.

Broj: 15
Boja: Zlatna
Element: Vazduh
Pol: Muški
Božanstvo: Heimdall
Astrološki: Znak Raka

Kožni privesak sa Algiz runom smo izradili koristeći tehnologiju starog zanata (za koji smo sertifikovani od strane Ministarstva ekonomije Republike Srbije) i kvalitetnu talijansku kožu - goveđi vrat. Ručno je bojen prirodnim talijanskim bojama za kožu.

Na privesak je tehnikom hladnog otiska otisnuta Algiz runa i nakon toga privesak je ofarban ručno.

Dimenzije: š: 5 cm, v: 10 cm.

Usled različitih podešavanja monitora, boje na vašеm monitoru mogu odstupati od stvarnih boja proizvoda.

Ocenite proizvod

Važno: HTML se ne prevodi!
   Loš           Dobar

Algiz Runa Kožni Privesak

  • Proizvođač: Triballi
  • Šifra proizvoda:0004-R15
  • Raspoloživost:Na zalihi
  • 300,00din.


Oznake: rune privesci, kožni privesak, privezak od kože