Rune su nastale u drugom veku pre nove ere među nordijskim narodima na severu Evrope, a predstavljaju, zapravo slova starog alfabeta, koja su oduvek bila povezana sa magijskim i proročkim značenjima.

GEBO - Runa ljubavi i praštanja

Značenje: Ljubav, partnerstvo, praštanje, poklon, talenat, veština ili sposobnost.

Karakteristike: Tražite oproštaj i biće Vam oprošteno. Poklon, dar, iznenadna sreća je u najavi. Otkriće ili razvijanje neke veštine ili talenta. Umetnička ili muzička sposobnost. Pokazivanje saosećanja. Ne plašite se da pokažete ljubav. Dobra sreća u partnerskim odnosima. Runa se povezuje sa srećnim brojem 7. Ukazuje na dar, bez obzira na to da li se odnosi na neki konkretan poklon, ili na neku veštinu ili sposobnost. U davna vremena poklon je uvek zahtevao nešto zauzvrat. Drugim rećima, primanjem poklona obavezujete se prema onome ko Vas daruje – bogovima, sudbini ili nekoj drugoj osobi. Gebo takodje označava partnerstvo ili uniju, bilo da se radi o poslu ili ljubavi. Takodje može značiti opraštanje, možda i najveći dar, davanje oprosta ili primanje. Ova runa se takodje vezuje za poljubac – simbol naklonosti.

Dobijanje poklona je mogućnost prihvatanja ili odbijanja. Ukoliko ga prihvatite, možda ćete morati nešto da poklonite zauzvrat. Sve ima svoju cenu, ali kada su u pitanju spiritualni pokloni – cena je uvek vredna truda na kraju. Morate pronaći balans izmedju davanja i primanja, i da naučite da dajete odgovorno. Drugim rečima, Vi morate odlučiti kada i kome poklanjate, jer nije baš primereno davati apsolutno svima.

Broj: 7
Boja: Tamno Plava.
Element: Vazduh
Pol: Muški i Ženski
Božanstva: Odin, Gefn
Astrološki znak: Riba

Magijska upotreba: Za pronalažanje i jačanje ljubavne veze, plodnost, za sreću, označavanje poklona ili ponude.

Kožni privesak sa Gebo runom smo izradili koristeći tehnologiju starog zanata (za koji smo sertifikovani od strane Ministarstva ekonomije Republike Srbije) i kvalitetnu talijansku kožu - goveđi vrat. Ručno je bojen prirodnim talijanskim bojama za kožu.

Na privesak je tehnikom hladnog otiska otisnuta Gebo runa i nakon toga privesak je ofarban ručno.


Dimenzije: š: 5 cm, v: 10 cm.


Usled različitih podešavanja monitora, boje na vašеm monitoru mogu odstupati od stvarnih boja proizvoda.

Ocenite proizvod

Važno: HTML se ne prevodi!
   Loš           Dobar

Gebo Runa Kožni Privesak

  • Proizvođač: Triballi
  • Šifra proizvoda:0004-R07
  • Raspoloživost:Na zalihi
  • 300,00din.


Oznake: rune privesci, kožni privesak, privezak od kože, gebo runa